Patisszon eltevése, tartósítása:

PatisszonPatisszonpatisszon.lap.hu/9-99hu16801048932009-08-12 18:19:042023-03-29 17:48:13Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2009
Hirdetés

Meghatározás

A patisszon vagy patiszon , magyar nevén csillagtök nem régóta ismert zöldségfajta hazánkban, de napjainkban egyre kedveltebb tökféle. Könnyű termesztési lehetősége, igénytelensége, alacsony kalória és magas vitamintartalma miatt egyre kedveltebb , de elkészítése meg egyoldalú, ezen szeretnénk segíteni sok recepttel és ötlettel . Hűtőben és pincében hetekig eltartható, sokoldalúan felhasználható.

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Patisszon eltevése, tartósítása:
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés